Garantált minőség 1954 óta

Garantált minőség
1954 óta


PONTY

( Cyprinus carpio )

  • Tisztított egész ponty (fejjel)
  • Ponty törzs
  • Pontyszelet
  • Pontyfilé
  • Irdalt (szálkaszegény) pontyfilé

A ponty a legkedveltebb hazai halunk. Az ízét meghatározza, hogy milyen vízből származik és milyen takarmányon nevelték, ezért a ponty esetében különösen fontos a termelési technológia maximális betartása. Tiszta, jellegzetesen pontyízű húsának színe fehértől a sárgás-vörösön át a mély barnáig változhat. Szálkás, de irdalással szálkaszegénnyé tehető, választékunkban az irdalt pontyfilé is megtalálható. Elkészítését sütőben, serpenyőben sütve, grillezve, roston sütve, párolva, gőzölve és főzve ajánljuk. Keresse tálcás, védőgázas csomagolásban is!