Garantált minőség 1954 óta

Garantált minőség
1954 óta


ECETES HAL

Összetevők: Ivóvíz, tisztított édesvízi halszelet (busa), vöröshagyma, cukor, ételecet, panírmorzsa, olaj, étkezési só, búzafinomliszt, tojáspor, feketebors, koriander, mustármag, babérlevél.

A tisztított, szeletelt halat panírozva (sózás után lisztbe, tojásporból készült lébe, panírmorzsába forgatva) olajban, tepsiben kisütjük, és hagymával rétegezve az összeforralt, langyosra lehűtött felöntő levet ráöntjük.

Allergének: Hal, glutén , tejszármazék, tojás, mustár

 Minőség megőrzési időtartam: 20 nap

Tárolási hőmérséklet: 0-(+2) fok    

Nettó tömeg: 2 db halszelet (legalább 17dkg)