Garantált minőség 1954 óta

Garantált minőség
1954 óta

AFRIKAI HARCSA

(Clarias gariepinus)


  • Tisztított egész afrikai harcsa (fejjel)
  • Afrikai harcsa fej
  • Afrikai harcsa filé nyúzott
  • Afrikai harcsa filé bőrös
  • Afrikai harcsa gerinc
  • Afrikai harcsa törzs bőrös
  • Afrikai harcsa törzs nyúzott

Az afrikai harcsa Magyarországon termelt meleg vízigényű halfaj, az utóbbi években egyre jelentősebb mennyiségben termelik hazánkban. Halnevelő üzemünkben intenzív körülmények között termeljük, kiemelten odafigyelünk minőségére. Az afrikai harcsát szálkátlan húsa és semleges íze miatt rendszerint azok is kedvelik, akik egyébként nem szeretik a halat. Jól fűszerezhető, gyakorlatilag bármilyen konyhatechnológiával ízletes fogás készíthető belőle, ajánljuk sütőben illetve serpenyőben sütve, grillezve, roston sütve, párolva, gőzölve, főzve. Keresse tálcás, védőgázas csomagolásban is!