Bajcshal Győri ELŐRE Halászati Termelőszövetkezet
keresés
  • Bemutatkozás
  • Termékeink
  • Üzleteink
  • Horgászoknak
  • Fotógaléria
  • Filmek
  • Partnereink
  • Kapcsolat
/ Termékeink /Konyhakész élelmiszerek /Halászlé/ Halászlé sürítmény

Halászlé sürítmény

Alapanyag: víz, hal, vöröshagyma, pirospaprika (édes, csípős), konyhasó 
A sűrítményt a szövetkezet telelőjében tárolt élőhal feldolgozásával készítjük. A megtisztított halból víz, vöröshagyma, só hozzáadásával sűrű alaplevet főzünk, majd hozzáadjuk az őrölt piros paprikát, majd kb. még 1 órát főzzük. Ezután szűrjük, majd műanyag tégelyekbe adagoljuk a sűrítményt és - 40 C -on sokkoljuk. Kiszállításig 0-(+2) C -on tároljuk a friss halászlé sűrítményt és - 18 C -on a fagyasztott sűrítményt.

Nettó tömeg: 200 g
Minőség megőrzési időtartam: 14 nap és 365 nap
vissza
Share

Hírek

2018.04.12.
Tavaszi telepítés


2018.03.26.
Húsvéti nyitvatartás

3 új budapesti boltunk nyílt a TESCO-kban!

További híreink

Receptek

Válogasson finomabbnál finomabb receptjeink közül

Garanciáink a kiváló termékminőségre

ISO 22000: 2005 szabvány és ISO 22002: 2009 szabvány szerint gyártjuk termékeinket.

Íratkozzon fel hírlevélre!

Adja meg az e-mail címét
Feliratkozás Leiratkozás

gop
gop

Rólunk

Cégünk 1945-ben Győrben alakult, és ma is a legjelentősebb halászati tevékenységet folytató vállalkozások között tartják számon. Az 1980-as évek végéig szövetkezetünk fő tevékenysége a természetes vízi halászat volt.

Elérhetőségünk

9062 Kisbajcs
Arany János út 22.
Telefon: +36 96 560-220