Bajcshal Győri ELŐRE Halászati Termelőszövetkezet
keresés
  • Bemutatkozás
  • Termékeink
  • Üzleteink
  • Horgászoknak
  • Fotógaléria
  • Filmek
  • Partnereink
  • Kapcsolat
/ Termékeink /Konyhakész élelmiszerek /Füstölt halak/ Füstölt makréla

Füstölt makréla

A tisztított, megmosott halat 24 órán keresztül fűszeres pác só oldatban pácoljuk, majd átöblítés után füstöljük. A füstölés Smoke - Air típusú főző-füstölő berendezéssel történik. Füstölés után a terméket előhűtjük, majd filézzük. Filézés után 0-2 C fokon tároljuk. Vákuumfóliás csomagolást kap.

Nettó tömeg: egyedi, a csomagoláson feltüntetve
Minőség megőrzési időtartam: a csomagolástól számított 20 nap, 0-(+2) C on.             
vissza
Share

Hírek

2018.04.12.
Tavaszi telepítés


2018.03.26.
Húsvéti nyitvatartás

3 új budapesti boltunk nyílt a TESCO-kban!

További híreink

Receptek

Válogasson finomabbnál finomabb receptjeink közül

Garanciáink a kiváló termékminőségre

ISO 22000: 2005 szabvány és ISO 22002: 2009 szabvány szerint gyártjuk termékeinket.

Íratkozzon fel hírlevélre!

Adja meg az e-mail címét
Feliratkozás Leiratkozás

gop
gop

Rólunk

Cégünk 1945-ben Győrben alakult, és ma is a legjelentősebb halászati tevékenységet folytató vállalkozások között tartják számon. Az 1980-as évek végéig szövetkezetünk fő tevékenysége a természetes vízi halászat volt.

Elérhetőségünk

9062 Kisbajcs
Arany János út 22.
Telefon: +36 96 560-220